Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου, 2025
23.2 C
Rhodes
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Η Ρόδος “Best Culinary Destination 2025” στη World Travel Market του Λονδίνου

    ΚΟΡΥΦΑΙΑ

    Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε ηΡόδος, καθώς αναδείχθηκε Καλύτερος Γαστρονομικός Προορισμός 2025 στα Greek Travel Award, που πραγματοποιηθήκαν στο πλαίσιο της World Travel Market του Λονδίνου.

    Το βραβείο παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Γιώργος Τόππος και ο Πρόεδρος της Ένωσης ΞενοδόχωνΡόδου  Γιάννης Παπαβασιλείου, παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Άννας Καραμανλή.

    Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της συντονισμένης προσπάθειας του Δήμου Ρόδου, του ΠΡΟΤΟΥΡ και των τοπικών φορέωννα αναδείξουν την Ροδίτικη κουζίνα και να συνδέσουν την γεύση με την αυθεντική φιλοξενία του νησιού.

    Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο της Ρόδου προσέλκυσε το ενδιαφέρον από επαγγελματίες τουρισμού, δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες.

    Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού, Γιώργος Τόππος: “Η συμμετοχή μας στη WTM απέδειξε ότι η Ρόδος διατηρεί ισχυρή θέση στις προτιμήσεις της διεθνούς αγοράς, ενώ οι ενδείξεις για το 2026 είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικές. Τα μηνύματα για την επόμενη τουριστική σεζόν είναι ιδιαίτερα θετικά, με αυξημένο ενδιαφέρον για νέες συνεργασίες, επιμήκυνση της περιόδου και ανάπτυξη θεματικών μορφών τουρισμού, όπως ο πολιτιστικός, ο γαστρονομικός, ο αθλητικός και ο συνεδριακός. Το ενδιαφέρον των Βρετανών τουριστών για το νησί μας είναι συνεχώς αυξανόμενο, με έμφαση στη βιώσιμη εμπειρία, την τοπική κουζίνα και την αυθεντική ροδιακή φιλοξενία“.

    Η Ρόδος “Best Culinary Destination 2025” στη World Travel Market του Λονδίνου
    - Advertisement -spot_img
    - Advertisement -spot_img

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ